138 saat sonra enkazdan çıktı, sözleri herkesi ağlattı: Beni özel hastaneye götürmeyin

138 saat sonra enkazdan çıktı, sözleri herkesi ağlattı: Beni özel hastaneye götürmeyin

10 ili vuran ve Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkazlarda çalışmalar sürüyor. Depremde en çok yıkımın yaşandığı yerlerden Hatay'ın Antakya ilçesinde enkazdan 138 sonra yaralı çıkarılan Emine Doğu'nun sağlık ekiplerine "Kurban olayım beni özel hastaneye götürmeyin param yok" dediği öğrenildi. Herkesi duygulandıran o anlarda Acil Tıp Uzmanı ise, "Ben sana kurban olurum. Bütün özelleri sana kurban ederim" cevabını verdi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Türkiye, depremlerde hayatını kaybeden on binlerce cana ağlarken bir yandan deprem bölgesinden yürek yakan haberler gelmeye devam ediyor. Bölgedeki enkazlarda Türkiye'nin umutlarını tazeleyen gelişmeler yaşanırken tüm Türkiye, enkaz altından kurtarılan her bir vatandaşın iyi olmasını diliyor.

138 SAAT SONRA ENKAZDAN ÇIKARILDI

Hatay'ın Antakya ilçesinde 51 yaşındaki Emine Doğu, arama kurtarma ekipleri tarafından depremden 138 saat sonra çöken binanın enkazından yaralı olarak çıkarıldı. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nden giden sağlık ekibi tarafından ambulansa alındı.

HERKESİ AĞLATAN SÖZLER

Doğu, kendisine müdahale eden Acil Tıp Uzmanı Orhan Eroğlu'na, "Kurban olayım beni özel hastaneye götürmeyin param yok" dedi. Bunun üzerine Orhan Eroğlu, "Ben sana kurban olurum. Bütün özelleri sana kurban ederim. Emine abla 28 yıl kayınpederine bakmış, kaynanasına bakmış, 8 yıl babasına bakmış. Melek, melek, annesine de bakıyormuş kurban olurum ben sana. 150 saat, ben seni böyle gördüm ya artık ölsem de gam yemem. Mucize işte, Allah'ın mucizesi işte" dedi.

Emine Doğu, ambulansla götürüldüğü sahra hastanesinde tedavi altına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN