16 yaşındaki çocukların araba heyecanı hayattan kopardı

16 yaşındaki çocukların araba heyecanı hayattan kopardı

Afyonkarahisar’da 16 yaşındaki Şevval Ağdacı ehliyetsiz sürdüğü otomobilin direğe çarpması sonucu yanındaki arkadaşı Meryem Yapıcı ile hayatını kaybetti. Otomobilin hurdaya döndüğü korkunç kazada liseli kızların yakınları cenazede gözyaşlarına boğuldu.

Afyonkarahisar’ın Bayat ilçesinde Şevval Ağdacının ehliyetsiz şekilde kullandığı otomobil kontrolünü kaybedince yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

İKİ GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ

Sürücü Şevval Ağdacı'nın yaşamını yitirdiğini belirleyen ekipler, yanındaki Meryem Yapıcı'yı ise Bayat Dr. Mete Tan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Ancak Yapıcı da müdahalelere karşın kurtarılamadı. Hurdaya dönen araç ise kurtarıcıyla kaza yerinden kaldırıldı.

AİLELERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Şevval Ağdacı ve Meryem Yapıcı'nın cenazeleri, ilçe merkezindeki Çarşı Camii'ne getirildi. Taziyeleri kabul eden, genç kızların babaları Mehmet Yapıcı ve Cemil Ağdacı gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazeler, İlçe Müftüsü Abdullah Aslan'ın kıldırdığı namazın ardından, Bayat Asri Mezarlıkta defnedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN