2 aylık bebeği asitle yakmıştı: Kurduğu planın detayları tüyler ürpertti

2 aylık bebeği asitle yakmıştı: Kurduğu planın detayları tüyler ürpertti

Denizli’de evi terk eden kocasının sevgilisiyle yaşadığını öğrenen kadın, evi basıp 2 aylık bebeklerinin üzerine asit atarak ağır yaralamıştı. Kadının yüzünü gizlemek için eve kara çarşaf giyerek girdiği ve bebeğin annesinin yüzüne de biber gazı sıktığı ortaya çıktı.

Denizli'de, evi terk eden eşinin birlikte yaşadığı Özbekistan uyruklu sevgilisinin evini basıp, 2 aylık bebeklerinin üzerine asitli sıvı dökerek ağır yaralamaktan tutuklanan 40 yaşındaki Kerzi Yılmaz'ın, kara çarşaf giyerek eve gittiği ve yüzünü gizlediği ortaya çıktı. Kerzi'nin, bebeğin annesinin yüzüne de biber gazı sıktığı öğrenildi.

Denizli’de evi terk eden kocası Gökhan Yılmaz’ın sevgilisiyle beraber yaşadığını öğrenen iki çocuk annesi Kerzi Yılmaz, korkunç bir plan yaparak vahşete sebep olmuştu.

ASİTLİ SIVIYI BEBEĞİN ÜZERİNE DÖKMÜŞTÜ

Pamukkale ilçesinde Gökhan Yılmaz'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Özbekistan uyruklu S.G.'nin evine giden kadın, 2 aylık bebeklerinin üzerine asit dökerek ağır yaralamıştı.

Komşularının ihbarıyla hastaneye kaldırılan bebek ve annesinin ardından Kerzi Yılmaz ise gözaltına alınmıştı.

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesi'nde tutulan tedavisi devam eden bebeğin sağlık durumunun ağır olduğu bildirilirken bugün korkunç olayla ilgili detaylar ortaya çıktı.

KORKUNÇ PLANI İÇİN KARA ÇARŞAF GİYMİŞ

Kerzi Yılmaz'ın 2 çocuğunun babası olan eşi Gökhan Yılmaz'ın başka kadından bebek sahibi olmasını hazmedemediğini söylediği ve korkunç planını uyguladığı ortaya çıktı.

Yılmaz'ın tanınmamak için kara çarşaf giydiği, ardından apartmana girip, kendini gizleyerek kapıyı açan S.G.'nin yüzüne biber gazı sıktıktan sonra bebeğe asitli sıvı attığı belirlendi.

Polisteki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen Kerzi Yılmaz, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN