3 bin rakımlı geçitte yaşanan kar yağışı yolları kapattı

3 bin rakımlı geçitte yaşanan kar yağışı yolları kapattı

Van'da havaların soğuması ile birlikte kar yağışı ile ünlü olan ve yılın neredeyse 9 ayını kar ile geçiren Bahçesaray ilçesinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Van-Bahçesaray kara yolu üzerinde bulunan 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde kar yağışı etkili olurken, ekipler ise kar nedeniyle kapanan yolları açtı.

Van kent merkezinde akşam saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Van-Bahçesaray kara yolu üzerindeki 3 bin rakımlı Karabet Geçidi’nde de kar yağışı etkili oldu.

kar.jpg

Karla birlikte etkili olan sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Kardan dolayı yolda kalan bazı araç sürücüleri zincir takarak yoluna devam ederken, Bahçesaray İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlık Trafik Büro Amirliği ekipleri, bölgeye giderek sürücülere yardımcı oldu.

Kar yağışı ile birlikte Kara Yolları 11. Van Bölge Müdürlüğü karla mücadele ekipleri de yolda herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için çalışmalara başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN