3 polis ve 1 bekçiyi bıçakla yaraladı: Silahla vurularak öldürüldü

3 polis ve 1 bekçiyi bıçakla yaraladı: Silahla vurularak öldürüldü

Kayseri'de bipolar bozukluğu olduğu iddia edilen şahıs sinir krizleri geçirince ailesi tarafından sağlık ekiplerine haber verildi. Şahsın saldırgan tavırları nedeniyle sağlık ekipleri polis çağırdı. Hastaneye götürmek istenen şahıs bu kez ekiplere bıçaklı saldırıda bulundu. 3 polis ile 1 bekçi bıçaklı saldırıda yaralanırken, şahıs ise polisler tarafından silahla vuruldu. Hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, sağlık ekiplerine yardım eden 3 polis ile 1 bekçiyi bıçakla yaraladıktan sonra tabancayla vurularak etkisiz hale getirilen İsmail Tatar, hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün saat 22.30 sıralarında, Fevzi Çakmak Mahallesi Önder Sokak'taki 3 katlı binada meydana geldi. Bipolar bozukluğu olduğu öne sürülen İsmail Tatar sinir krizi geçirince yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri de Tatar'ın saldırgan tavırları nedeniyle polisten yardım istedi.

POLİS EKİPLERİNE BIÇAKLA SALDIRDI

Bölgeye polis ve bekçiler sevk edildi. Kolluk kuvvetlerinin yardım çabası sırasında Tatar, eline geçirdiği bıçakla polis memuru Turgay A., Ahmet K. ve Mustafa A. ile bekçi Fatih D.'yi yaraladı. Tatar, polis ekiplerince tabancayla vurularak, etkisiz hale getirildi. Saldırgan ile diğer yaralılar, ambulanslarla Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. İsmail Tatar, tedaviye alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Diğer yaralıların ise tedavisinin sürdüğü belirtildi. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN