ABB ‘Bayramda etsiz ev kalmasın’ dedi! 2 gün sürecek, kentin 5 noktasında bekleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

ABB ‘Bayramda etsiz ev kalmasın’ dedi! 2 gün sürecek, kentin 5 noktasında bekleyerek ihtiyaç sahiplerine ulaşacak

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerini unutmuyor. Belediyenin başlattığı kampanya kapsamında bayramın ilk iki günü kurban bağışlarını toplayacak olan belediye etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak…

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkentte ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. Önceki yıllarda “6 Milyon Tek Yürek” sloganı ile “El Ver”, “Su Ver”, “Et Ver” gibi kampanyalar düzenleyen belediye, bu bayram da hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam edecek.

“HER EVDE BAYRAM YAŞATMAYA DAVET EDİYORUM”

Kurban Bayramı et bağışı kampanyasını sosyal medya hesaplarındaki paylaşımıyla duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şunları söyledi: “Kurban bağışlarınızı alıyor, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Tüm hemşehrilerimi Kurban Bayramı'nın bereketini birlikte yaşamaya ve her evde Bayram yaşatmaya davet ediyorum”

abb-kurban-bayrami-yardimi-2.jpg

ARAÇLAR 5 NOKTADA HAZIR BEKLEYECEK

“Paylaştığın senindir, hemşehrini sevindir” sloganı ile başlatılan kampanya kapsamında; bayramın birinci günü 5 ilçede kurulan kurban kesim alanlarında saat 16:00’ya kadar soğuk zincir araçları et bağışlarını kabul edecek.

Aynı zamanda Hipodrom Caddesi’nde yer alan Portaş Soğuk Hava Deposu da bayramın birinci 23:39, ikinci günü de 13:00’a kadar bağışları kabul edecek. Etlerin bozulma riski olduğu için bu saatler dışında et bağışı kabul edilmeyecek.

Soğuk zincir araçları şu noktalarda bekleyecek:

1- Keçiören Ovacık Kurban kesim alanı
2- Yenimahalle Yakacık Kurban Kesim Alanı
3- Çankaya Mühye Kurban Kesim Alanı
4- Mamak Ortaköy Kurban Kesim Alanı
5- Gölbaşı Oğulbey Kurban Kesim Alanı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN