Açık hava sinema geceleri 25 Mayıs’ta başlıyor

Açık hava sinema geceleri 25 Mayıs’ta başlıyor

Safranbolu Belediyesi, yazın keyifli etkinliklerinden biri olan açık hava sinema gecelerini düzenlemek için hazırlıklarını tamamladı. Etkinlikler, 25 Mayıs ile 29 Mayıs tarihleri arasında 25. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde yapılacak.

Açık hava sinema geceleri, yerel halkın ve şehre gelen ziyaretçilerin katılımıyla renklenecek. Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde kurulacak olan sinema alanında, her gece farklı bir film gösterimi yapılacak. Geniş bir film seçkisiyle sunulan program, her yaş grubundan izleyiciye hitap edecek çeşitlilikte yapımları içerecek. Ailecek izlenebilecek animasyonlar, duygusal dramalar, heyecan dolu maceralar ve daha fazlası, seyircilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Açık hava sinema etkinlikleri, sadece film izlemekle kalmayacak, aynı zamanda sosyal bir platform da sunacak. Katılımcılar, tarihi ve kültürel bir mekânda film keyfi yapmanın yanı sıra, aileleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek keyifli zaman geçirecekler. Sinema gösterimlerinin yanı sıra, çeşitli yiyecek ve içecek alternatifleri de sunulacak, böylece izleyiciler film keyfini atıştırmalıklar eşliğinde yaşayabilecekler.

Safranbolu Belediyesi'nin düzenlediği açık hava sinema geceleri, şehrin kültürel ve sosyal hayatına katkı sağlamanın yanı sıra, yaz aylarının keyfini çıkarmak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Katılımcılar, 25 Mayıs'tan itibaren her akşam 21.00’da Leyla Dizdar Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenecek olan etkinliklere aileleriyle birlikte gelerek, keyifli ve unutulmaz bir deneyim yaşama şansını elde edecek.

25 Mayıs – 29 Mayıs tarihleri arasında her akşam saat 21.00’da başlayacak açık hava sinema gecelerinde gösterilecek filmlerin programı şu şekilde oluştu;

25 Mayıs Cumartesi – Karmakarışık (Animasyon)

26 Mayıs Pazar – Gerçek Kahraman (Yabancı Film)

27 Mayıs Pazartesi – Ford V Ferrarı (Yabancı Film)

28 Mayıs Salı – Türk İşi Dondurma (Yerli Film)

29 Mayıs Çarşamba – Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu (Yerli Film)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN