Acun Ilıcalı bu kez büyük oynuyor: 14 şampiyonluğu olan takımı satın alacak

Acun Ilıcalı bu kez büyük oynuyor: 14 şampiyonluğu olan takımı satın alacak

Geçtiğimiz aylarda 24 milyon euro karşılığında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, kısa süre önce bir takımı daha satın alacağını duyurmuştu. Acun Ilıcalı'nın satın alacağı takım belli oldu.

Geçtiğimiz aylarda İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'i 24 milyon euro karşılığında satın alarak dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı, ikinci bir kulübü satın almak için geri sayıma geçti. Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takımın hangi takım olacağı merak konusu olurken bir süredir merak edilen soru yanıt buldu. Acun Ilıcalı'nın satın alacağı takım netlik kazandı.

İngiliz temsilcisi Hull City'yi alarak adından söz ettiren Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde "Fikrim genç yeteneklerimizi geliştirmemize yardımcı olabilecek başka bir takım almak. Bunu başararak gençlerimize yardımcı olacak bir takım ve ayrıca o ligde birkaç genç oyuncuyu daha kadroya katmak istiyorum. Rekabetçi maçlarda kendilerini geliştirerek daha yüksek seviyelere çıkmamıza yardımcı olurlar. Bu benim başka bir hayalim ve bunu gerçekleştirmeye çalışıyorum. Umarım başarabiliriz" açıklamasında bulunarak yeni bir takım satın alacağını duyurmuştu.

Acun Ilıcalı'nın bu açıklamalarının ardından hangi takımı satın alacağı merak konusu olmuştu. Acun Ilıcalı'nın hangi takımı satın alacağı netlik kazandı.

İrlanda merkezli LMFM'in haberine göre; Acun Ilıcalı, İrlanda kulübü Dundalk'ı satın almakla ilgileniyor.

5. FARKLI SAHİBİ OLACAK

Satın alma işlemi gerçekleşirse Dundalk'ın 11 yıldaki beşinci sahibi Acun Ilıcalı olacak. İrlanda Premier Ligi'nde yer alan Dundalk FC, 14 İrlanda Premier Lig şampiyonluğu, 12 İrlanda FAI kupası ve 7 İrlanda Lig Kupası bulunuyor ve İrlanda'nın en başarılı 2. kulübü konumunda yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN