Adana’da 13 gündür kayıp olan 16 yaşındaki kız her yerde aranıyor

Adana’da 13 gündür kayıp olan 16 yaşındaki kız her yerde aranıyor

Adana’da 13 gündür kayıp olan 16 yaşındaki E.K.’yı arama çalışmaları sürüyor; ailesi, genç kızdan gelecek iyi haberi umutla bekliyor.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde 16 yaşındaki E.K.’dan 13 gündür haber alınamıyor. Genç kızın bulunması için polis ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Levent Mahallesi’nde yaşayan E.K., 9 Temmuz’da ailesine dışarı çıkacağını söyleyerek evden ayrıldı. Ancak o günden bu yana kendisinden bir daha haber alınamadı. Endişelenen ailesi, durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Köprübaşı Polis Merkezi’ne yapılan başvurunun ardından arama çalışmaları başlatıldı. Güvenlik güçleri genç kızın izini sürerken, ailesi de kızlarından gelecek iyi haberi bekliyor.

“KIZIMIN CANINDAN ENDİŞE EDİYORUM”

Anne Fındık K., günlerdir çocuklarından haber alamadıklarını belirterek, yetkililerden yardım istedi. “Kızım daha çok küçük, ona bir an önce ulaşılmasını istiyorum,” diyen anne, gören ya da yerini bilenlerin güvenlik güçlerine bilgi vermesini rica etti.

Anne Fındık K., kızının daha önce de evden kaçtığını ancak bu kadar uzun süre ortadan kaybolmadığını söyledi. Aile, umutla çocuklarının sağ salim bulunmasını bekliyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN