Adana'da denizde görüntülendi! Önce yüzen bir köpek sandı, gerçeği öğrenince şok oldu

Senin ne işin var oralarda! Adana'da görenler yüzen bir köpek sandı, meğer gerçek bambaşkaymış! O canlı Adana'da denizde görüntülendi...

Adana'nın Yumurtalık Serbest Bölgesi ve Ceyhan İncirli Sahili yakınlarında nesli tehlike altında olan bir Akdeniz foku görüntülendi. Bu nadir canlının görüntülenmesi, bölgede büyük bir heyecan yarattı.

Yusuf Atabey, deniz yüzeyinde bir hareket fark edince cep telefonu kamerasını çıkararak kayıt almaya başladı. Atabey ve yanındaki arkadaşları, gördükleri canlının bir Akdeniz foku olduğunu anladıklarında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Atabey, başlangıçta denize giren bir köpek zannettiği bu canlının, daha sonra suya dalarak gözden kaybolduğunu belirtti. Bu olay, çevredeki vatandaşlar arasında da büyük bir ilgi uyandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN