Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın

Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasının açık alandaki deposunda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını söndürmek için harekete geçen itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alarak yangını bir saatte söndürdü.

Adana'nın Seyhan ilçesinde Sarıhamzalı Mahallesi'nde bulunan geri dönüşüm fabrikasının açık alandaki deposunda çıktı. Saat 22.30'da çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Depoda bulunan presli haldeki plastik atıklar, henüz bilinmeyen nedenle alev aldı. Alevler, hızla depodaki tüm atık plastikleri sardı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, köpüklü suyla gecenin karanlığını aydınlatan alevlere müdahale etti. 4 arazöz ve 5 tankerle çalışma yapan ekipler, alevleri yaklaşık bir saatte söndürdü.

Uzman itfaiye erleri, soğutma çalışmasının ardından yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN