Adıyaman'daki görüntüler depremin yıkımını gözler önüne serdi

6 Şubat'taki Maraş depremlerinden en büyük yarayı alan Adıyaman'ın, deprem öncesi ve sonrası görüntüleri karşılaştırıldı. Enkazların kaldırılması sonrasında aracın kamerasıyla çekilen görüntüleri, Adıyaman'daki yıkımı bir kez daha gösterdi.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremler sonrasında çok sayıda binanın yıkıldığı, yüzlerce binanın ise hasar aldığı ve depremden en çok etkilenen iller arasında olan Adıyaman'da enkaz kaldırma çalışmaları büyük oranda tamamlandı.

Anadolu Ajansı ise araç kamerası aracılığıyla depremden birkaç gün önce çekilen görüntülerde, kentin eski hali yer aldı.

Depremin ardından gerçekleştirilen enkaz kaldırma çalışmaları ardından aynı cadde ve sokaklarda yeniden çekim gerçekleşti. İki görüntü birbirleriyle kıyaslandığında kentin önemli cadde ve sokaklarındaki yıkım gözler önüne serildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN