Afyon'da kan donduran cinayet

Afyon'da kan donduran cinayet

Afyonkarahisar’da bir şahıs, araçları arasında yaşanan tartışma sonrasında 21 yaşındaki bir genci tabanca ile sırtından vurdu. Olay, Sandıklı ilçesi Kınık köyünde meydana geldi. Bölgeye çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan genç, Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesi Kınık köyünde bir şahıs, araçları arasında yaşanan tartışma sonrasında 21 yaşındaki H.K.’yı tabanca ile sırtından vurdu. Olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan H.K. ambulans ile Sandıklı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme yaparken, S.Ü. (28), K.Ü. (41), N.Ü. (68), H.G. (62) ve S.Ü. (34) isimli şahısları gözaltına aldı. Hastanede tedavisi devam eden H.K.’nın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Gözaltına alınan kişiler ise jandarmadaki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN