Akademisyenin odasını basan profesörden hem tehdit hem taciz: Benim olacaksın yoksa işsiz bırakırım

Akademisyenin odasını basan profesörden hem tehdit hem taciz: Benim olacaksın yoksa işsiz bırakırım

İstanbul Üniversitesi'nde görev yapan bir profesör, eski doktora öğrencisi olan ve şimdi ise Kocaeli Üniversitesi'nde görev yapan Ş.K. isimli kadın akademisyenin odasını basarak, "Benim olacaksın, benimle evleneceksin, yoksa seni işsiz bırakırım" diyerek tehdit etti. Polis tarafından gözaltına alınan profesör yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Dün öğle saatlerinde Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi içerisinde bulunan Eğitim Fakültesi’nde meydana gelen olayda, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde görevli Prof. Dr. B.A., eski doktora öğrencisi olan ve şu anda Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görevli Ş.K. isimli akademisyeni tehdit etti.

'SENİ İŞSİZ BIRAKIRIM'

Akademisyenin odasını basan profesör iddiaya göre, "Benim olacaksın, benimle evleneceksin, yoksa seni işsiz bırakırım" diyerek tehditte bulundu. İkili arasında yaşanan tartışma sırasında B.A., odada bulunan eşyalara da zarar verdi.

SERBEST BIRAKILDI

Olayı duyanlar durumu üniversite güvenliği ve polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, B.A:'yı gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Burada ifadesi alınan B.A., işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN