Akdeniz ve Ege'yi unutun! Burası doğanın ortasında tam bir masal cenneti: Kolay ulaşım, temiz hava ve buz gibi su...

Akdeniz ve Ege'yi unutun! Burası doğanın ortasında tam bir masal cenneti: Kolay ulaşım, temiz hava ve buz gibi su...

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde yer alan Hazım Dağlı Tabiat Parkı sıcak havadan bunalanların yeni kaçamak adresi oluyor. Temiz havası ve buz gibi suyuyla dikkat çeken bu yer, sadeliği sevenlerin vazgeçilmezi oluyor...

Çankırı'daki Yapraklı Yaylası'nda yer alan 126,3 hektar alanlık Hazım Dağlı Tabiat Parkı'nın etrafı sarıçam ağaçları ve çayırlarla kaplı. Ulaşımı oldukça kolay olan bu yer, manzarası ve temiz havasıyla ziyaretçilerini mest ediyor.

h-2-1.jpg

KAMP, BUNGALOV, BİSİKLET...

Ziyaretçilerine temiz havada piknik ve doğa yürüyüşü imkanı sunan park ayrıca bisiklet sürmek, manzarayı seyretmek, kamp yapmak ve fotoğraf çekinmek için de oldukça uygun.

h-2-2.jpg

Kentte 40 dereceye çıkan sıcaklardan bunalan vatandaşlar, biraz olsun serinlemek için Hazım Dağlı Tabiat Parkı'na akın ederken, kimi ziyaretçiler çadır kuruyor, kimi bungalov evlerde konaklıyor kimisi ise eşsiz güzelliğin günübirlik keyfine varıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN