Akrabaların 'bahçe sulama' kavgası ölümle bitti

Akrabaların 'bahçe sulama' kavgası ölümle bitti

Trabzon'da akrabalar arasında çıkan bahçe sulama kavgasında, taraflardan birinin itmesi sonucu yamaçtan düşerek başından yaralanan Orhan Mataracı hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Olay, sabah saatlerinde Trabzon'un Maçka ilçesinde bağlı Mataracı Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede özellikle yaz aylarında içme suyu sıkıntısı, bahçe sulayanlar ve sulanmasına karşı çıkanlar olarak akrabaları ikiye böldü.

Sulama nedeniyle 2 grup arasında çıkan tartışma büyüyerek, taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Yamaç arazide tarafların birbirlerine taş ve sopalarla saldırdığı kavgada, 3 kişi yaralandı. Orhan Matarcı (65) ise taraflardan birinin itmesi sonucu yamaçtan düştü.

HAYATINI KAYBETTİ

İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Başından yaralanan Orhan Mataracı, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN