Aksaray'da bir araç önce kamyona sonra otomobile çarptı: 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Aksaray'da bir araç önce kamyona sonra otomobile çarptı: 3 kişi öldü 2 kişi yaralandı

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde bir otomobil önce kamyona ardından başka otomobile çarptı. Üç aracın karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti 2 kişi de yaralandı. Kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde Demirci-Gülağaç kara yolu Küçük Sanayi Sitesi karşısında Murat Güçlüses idaresindeki otomobil, önce Sayit Sert kontrolündeki kamyona ardından İsmet Altın yönetimindeki otomobile çarptı.

7728600.jpg

İhbar üzerine kaza yerine jandarma, polis, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada, sürücü Murat Güçlüses ile araçtaki iş arkadaşları Celil Diker ve Ekrem Kocabıyık olay yerinde hayatını kaybetti.

7728601.jpg

Yaralanan diğer otomobilin sürücüsü İsmet Altın (68) ve beraberindeki Aşire Altın (53) ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

7728603.jpg

Cenazeler incelemenin ardından otopsi için aynı hastanenin morguna gönderilirken kamyon sürücüsü Sert, jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN