Altın gününde bu da oldu... Arkadaşlarının ev anahtarını kopyaladı, 1.2 milyonluk altını çaldı

Denizli'deki bir vatandaş altın günündeki ziynetleri gözüne kestirince evi soymaya karar verdi. Akıllara durgunluk veren soygun planında, önce arkadaşlarının evlerinin anahtarını kopyaladı. Daha sonra arkadaşları mesaideyken evlerine tek tek girerek tam 1.2 milyon değerinde altın vurgunu yaptı.

Denizli’de şoke eden altın vurgununda detaylar ortaya çıktı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. S.A. adlı bir kadın altın gününde ortaya çıkan ziynetleri çalmak için akıllara durgunluk veren bir plan yaptı.

yeni-proje-1.jpg

ANAHTARLARI KOPYALAYIP...

Aynı iş yerinde çalıştığı iki arkadaşına tuzak kurarak, altınlarını çalan şüphelinin planı hayrete düşürdü. Gözaltına alınan S.A.’nın aynı iş yerinde birlikte çalıştıkları mağdurları altın günü düzenleyerek evine davet ettiği, kendi altınlarını gösterdiği ve kendisinin de iadeyi ziyarete gittiği evlerde iş arkadaşlarının altınlarına bakıp yer tespiti yaptığı belirlendi.

yeni-proje-2.jpg

TAM 1 MİLYON 200 BİN LİRALIK VURGUN

Çaldığı 1 milyon 200 bin lira değerindeki altınların bir bölümünü evinde gizleyen S.A.’nın kapıları zorlamadığı ve evleri daha önceden bildiği için hırsızlık olayında şüphe bırakmadığı anlaşıldı.

Jandarmadaki sorgusunun ardından adli makamlara sevk edilen şüpheli kadın S.A., mağdurların zararlarını karşılaması nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN