Amasra ziyaretçi akınına uğradı: İlçeye yeni araç girişi yasaklandı

Amasra ziyaretçi akınına uğradı: İlçeye yeni araç girişi yasaklandı

Bayramın ikinci gününde tatil beldelerindeki yoğunluk devam ediyor. Bugün 20 bin giriş gerçekleşen Bartın'ın Amasra ilçesi yeni araç girişlerine kapatıldı. Sürücüler ise Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğü alanına yönlendirildi.

Amasra ilçesi, bayram tatili süresince yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı ve araç kuyrukları oluştu. Bugün sadece 20 binin üzerinde aracın giriş yaptığı Amasra'da, yeni araç girişleri kapatıldı ve sürücüler Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü alanına yönlendirildi.

Polis ekipleri, ilçeyi araç girişine kapatırken, araçlar Türkiye Taşkömürü Amasra Müessese ve Büyük Liman sahaları, okul bahçeleri ve kaymakamlığın önündeki otoparka yönlendirildi. Amasra Kalesi ile Çekiciler Çarşısı'ndaki ziyaretçiler, yoğunluk nedeniyle yürümekte zorlandı. Güzel havayı değerlendiren turistler, plajdaki kumsalda gezip, fotoğraf çektirdi. Gezi tekneleriyle dolaşan turistler, Amasra Kalesi ve Tavşan Adası'nı denizde izledi.

Amasra'ya polis kayıtlarına göre, 20 binin üzerinde aracın giriş yaptığı belirtildi. Aşırı yoğunluk yaşanan bölgelere de Bartın Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki çevik kuvvet ve ek trafik ekipleri sevk edildi. Yoğunluğun yarın da devam etmesi bekleniyor.

Esnaf Hasan Özışık, güzel havalar nedeniyle aşırı yoğun olduklarını ve bu durumu memnuniyetle karşıladıklarını belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN