Anaokulunda şüpheli ölüm: Uyurken hayatını kaybetti

Anaokulunda şüpheli ölüm: Uyurken hayatını kaybetti

Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi'ndeki anaokulunda yemek yedikten sonra uykuya dalan 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Küçük kızın ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Olay, 15 Şubat tarihinde İstanbul Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi'nde bulunan özel bir anaokulunda meydana geldi.

Doktor anne Özge A. ile yazılım mühendisi baba Zafer A., 4 yaşındaki kızları Bilge'yi, anaokuluna bıraktı.

İddiaya göre Bilge, yemek yedikten sonra uyumak için öğretmenleri tarafından uyku odasına götürüldü. Uyku saatinin sona ermesiyle birlikte, öğretmenleri Bilge'yi uyandırmak istedi. Küçük kızın tepki vermemesi üzerine paniğe kapılan öğretmenleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Bilge, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri anaokulunda incelemelerde bulundu. Küçük kızın ölüm sebebinin tespit edilmesi amacıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Anaokulu sahibi ve öğretmenler ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN