Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz eğitim fırsatı! 3 ay boyunca devam edecek: Başvurular başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ücretsiz eğitim fırsatı! 3 ay boyunca devam edecek: Başvurular başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ücretsiz eğitimleri başladı. 3 ay boyunca devam edecek dersler haftanın üç günü verilecek. İşte, ABB ücretsiz eğitim detayları...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) eğitimde fırsat eşitliğini önemseyen öğrenci dostu uygulamalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı'nda hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de 'Diksiyon ve Güzel Konuşma, Beden Dili ve Etkili İletişim' eğitimleri verilmeye başlandı.

EĞİTİMLER 3 AY SÜRECEK

15-65 yaş aralığında olan tüm Ankaralıların katılım sağlayabileceği eğitimler 3 ay boyunca Salı, Perşembe ve Pazar günleri ücretsiz olarak verilecek. Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye İdarecisi Nil Nihal Duman, eğitimlerle ilgili şunları söyledi:

"Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhıye'de farkındalık eğitimlerine başladık. 3 ay süresince eğitimlerimiz devam edecek. Ardından profesyonel gruplarımız ile drama ve yönetim derslerimize başlayacağız. 15 ile 65 yaş arasındaki her yaştan vatandaşa ücretsiz olarak eğitim vermeye devam edeceğiz."

h-9-ic.jpg

ABB'nin ücretsiz eğitimine katılarak ders alan Burcu Özanaç ise şunları aktardı:

"Hayatta iletişimin çok büyük önemi var. Kendime katkı sağlasın diye bu eğitime katılıyorum. İnsan ilişkileriyle iletişim hayatın her alanında değer katar. Ben de sosyal çalışmacıyım mesleğimde bana çok katkı sağlayacağına inanıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN