Ankara’da dışarı çıkacaklar dikkat! O ilçeler bembeyaz oldu: Sürücüler 10 metre ilerisini bile göremiyor

Ankara’da dışarı çıkacaklar dikkat! O ilçeler bembeyaz oldu: Sürücüler 10 metre ilerisini bile göremiyor

Ankaralılar bugün sisli bir güne uyandı! Sabahın ilk saatlerinden itibaren kentte etkili olan yoğun sis hala belli bölgelerde etkisini göstermeye dikkat ediyor. Özellikle o ilçelerde trafiğe çıkacaklar dikkat!

Ankara bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun sisin etkisi altında. Kentin birçok bölgesinde etkili olan sis, görüş açısını da etkiliyor…

O İLÇELERDE ETKİSİ DAHA FAZLA

Ankara’yı etkisi altına alan yoğun sisten dolayı görüş mesafesi 10 metreye kadar geriledi. Özellikle Çankaya ilçesine bağlı Dikmen ve Oran Mahallelerinde çok yoğun olan sisten dolayı neredeyse göz gözü görmeyecek dereceye geldi.

ankarada-yogun-sis-1.jpg

Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü ana cadde ile sokaklarda sürücüler zor anlar yaşarken, yüksek kesimlerdeki görüntüler de kartpostalları aratmayacak türden oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN