Ankara'da kar yağışı etkili oluyor

Ankara'da kar yağışı etkili oluyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan hava uyarıları sonrasında yurdun iç kesimlerinde kar yağışları etkili olmaya başladı. Başkent Ankara'da sabah saatlerinde yoğunluğunu gösteren kar, beyaz örtü oluşturmaya başladı.

Tüm yurtta yağışlı hava devam ederken, yurdun kıyı ve güney kesimlerinde yağmur, iç ve yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor. Başkent Ankara’da da vatandaşlar bugün karlı bir güne uyanırken yer yer etkisini artıran kar yağışı bazı noktalarda birikintiler oluşturmaya başladı.

6664643.jpg

Belediye ekipleri, ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için ana güzergahlarda çalışma yapıyor. Kar yağışının gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

6664644.jpg

Meteoroloji’nin tahminlerine göre yarından itibaren yurdun doğusuna kayacak olan karlı hava, cuma günü etkisini azaltacak ve hafta sonu yurdu terk edecek.

6664641.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN