Ankara'da yaşayanlara Ramazan boyunca bedava! Mansur Yavaş herkese duyurdu: Ankara'nın 6 bölgesinde dağıtılacak

Ankara'da yaşayanlara Ramazan boyunca bedava! Mansur Yavaş herkese duyurdu: Ankara'nın 6 bölgesinde dağıtılacak

Ankara'da yaşayanlar, Ramazan boyunca ücretsiz bir şekilde bu hizmetten faydalanabilecek. Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından müjdeli haberi paylaştı. Hizmet 6 farklı bölgede bulunacak. İşte tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, milyonlara müjdeyi verdi. Ramazan ayı boyunca ücretsiz bir şekilde hizmet verileceğini duyurdu. Milyonlar iftar çadırlarını merak ederken sebebi belli oldu.

İFTAR ÇADIRLARININ YERİNE YENİ UYGULAMA

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Mansur Yavaş, Ramazan ayı boyunca ücretsiz kumanya dağıtımı yapılacağını açıkladı. Son yıllarda birçok bölgede uygulamadan kaldırılan iftar çadırlarının yerine bu uygulamayı hayata geçirdi. İftar çadırlarının amacı dışında ve hijyen sorunlarının oluşması sebebiyle bu uygulamaya geçiş yapıldı. İhtiyaç sahibi olan engelli ve yaşlı vatandaşlara evde sıcak hizmet sunulduğunun da altını çizdi.

2.jpg

RAMAZAN BOYUNCA İKRAM EDİLECEK

İftar vaktine sokakta yakalanan vatandaşlara kumanya dağıtımı yapılacak. Mansur Yavaş'ın paylaşımında yer alan bilgilere göre, 6 merkez noktada kumanya dağıtımı yapılırken 2 nokta da sıcak yemek dağıtımı yapılacak. Sıcak yemek dağıtımı yapılacak bölgeler Hacı Bayram-ı Veli Cami ve Güvenpark olarak paylaşıldı.

Konuya dair Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz'dan da açıklama geldi. Ramazan ayı boyunca vatandaşlara ikram edileceğini açıklayan Yanmaz, kentte yer alan 60 lokasyonda kumanya ikramlarının devam edeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN