Ankaralılar soğuk dinlemedi fiyatı duyan oraya akın etti! Ne ekmek ne su: Bu kuyruk yumurta kuyruğu

Ankaralılar soğuk dinlemedi fiyatı duyan oraya akın etti! Ne ekmek ne su: Bu kuyruk yumurta kuyruğu

Ankaralılar soğuk dinlemedi fiyatı duyan oraya akın etti. Yumurta kolisinin satış fiyatını duyanlar soğuk havaya aldırış etmeden uzun kuyrukta bekledi…

Son dönemlerde gıda fiyatlarında yaşanan artış dikkat çekici olmaya devam ederken, vatandaş ucuz alım için önlerine çıkan her fırsatı değerlendiriyor. Et ve tavuk fiyatları derken, süt ve süt ürünlerindeki fiyat artışı da cep yakmaya başladı. Öyle ki artık koliyle yumurta almak bile lüks hale geldi.

Bir kolu yumurtanın kolisi 100-110 lira arasında fiyatlardan başlarken, kimi yerlerde pazarlarda kredi kartıyla yumurta satışının başlaması da günde olmuştu.

yeni-proje-38.jpg

KOLİSİNİ 70 TL’DEN ALMAK İÇİN SAATLERCE BEKLEDİLER

Hal böyle olunca vatandaş bulduğu indirimi kaçırmamak için elinden geleni yapıyor. Tele 1’in haberinde yer alan Ankara Ulus Hali’ndeki görüntüler dikkat çekti. Yumurtanın kolisini 70 TL’den satan bir şarküterinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Ucuz yumurta alım fırsatını kaçırmak istemeyen vatandaş ise soğuk havaya aldırış etmeden sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN