Ankaralılar yüzüne bakmıyor ama şehir dışından bile gelen var! Ankara'nın o parkı kara rağmen dolup taştı, nedeni ise...

Ankara’nın her yıl özellikle de bu mevsimde ilgi gördüğü o yer yine gündem oldu. Ankaralılar için çok normal karşılanan lakin başkaları tarafından ilgi yağmuruna tutulan park kara rağmen dolup taştı. İşte detaylar…

Ankara'nın en ünlü parkı olan ve kuğuları, kazları, örnekleriyle görenleri kendine hayran bırakan Kuğulu Park, yoğun kar yağışına rağmen vatandaşların ilgisini çekti. Şehir dışından Ankara’ya gelen vatandaşlar yavru kuğuların fotoğrafını çekerken ortaya çıkan görüntüler adeta kart postalları anımsattı.

yeni-proje-4.jpg

KUĞULU PARK’IN İHTİŞAMI

8 Mart tarihinde Kuğulu Park’ta dünyaya gelen 5 yavru kuğu o tarihten beridir hem Ankaralıların hem de şehir dışından gelen vatandaşların ilgisini çekiyor. Bugün ise sabah saatlerinde kar yağışı etkili olmasına rağmen bu minik okullar ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi başardı. Ankaralılar başta olmak üzere şehir dışından gelen vatandaşlar yavrularla ilgilenirken bir yandan fotoğraflarını çekti.

yeni-proje-5.jpg

“İNSANA UMUT AŞILIYOR”

Mersin’den yavru kuğuları çekmeye geldiğini söyleyen Ece Eryüzlü, “Mersin’den kuğuları çekmeye geldim. Sosyal medyada görmüştüm, kuğuların yavrularını çok merak ettim. Bugün de çok güzel kar yağıyor. İkisini beraber görmek beni çok mutlu etti. İnsana umut aşılıyorlar. Çok uzaktan sırf kuğuları görmek için gelmek bile güzel bir şey” dedi.

yeni-proje-6.jpg