Ankaralılara müjde! EGO duyurdu, ek seferler başladı: Artık ulaşım çok daha rahat olacak

Ankaralılara müjde! EGO duyurdu, ek seferler başladı: Artık ulaşım çok daha rahat olacak

Türkiye'nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı, Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) Gölbaşı yerleşkesi açıldı. Alanı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için ise Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ek sefer kıyağı geldi. İşte, BAKAP proje alanına düzenlenen ek seferlerin detayları...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta sonu açılışı yapılan Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) alanına otobüs seferlerinin başladığı müjdesini verdi.

Belediye yaptığı açıklamada, 150-1 ile 150-2 hat numaralı otobüslerin BAKAP bölgesine ulaşım sağlayacağı bilgisini verdi.

h-3-ic.jpg

SEFER SAATLERİ DE AÇIKLANDI

EGO Genel Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

"Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olan Başkent Ankara Kalkınma Projesi (BAKAP) Gölbaşı yerleşkesini ziyaret etmek isteyen vatandaşların ulaşımlarının sağlanması amacıyla;

150-1 Ulus- Konya Yolu-1.Bölge Yerleşkesi ve 150-2 1.Bölge Yerleşkesi-Konya Yolu-Ulus hat numaralı güzergâhlarımız BAKAP yerleşkesine giriş yapacak şekilde yeniden düzenlenmiştir. Yeni güzergâhlarda 23 Eylül 2023 Cumartesi gününden itibaren; Hafta içinde saat 12.00’den saat 18.00’e kadar, Hafta sonunda ise saat 10.00’dan saat 20.00’ye kadar saat başı olmak üzere hizmet verilmeye başlanacaktır. Araçlarımızın güzergâhı ile hareket saatleri EGO CEP’TE uygulaması ve Kuruluşumuz internet sitesinde (www.ego.gov.tr) bulunan “Şehir İçi Ulaşım/Web Bilgi Sistemi”nden de takip edilebilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN