Ankaralıları isyan ettirecek zam! Ekmekte yeni fiyat belli oldu: O tarihten itibaren zam geliyor

Ankaralıları isyan ettirecek zam! Ekmekte yeni fiyat belli oldu: O tarihten itibaren zam geliyor

Birçok sektörde artış gösteren maliyetler gıda sektörünü de vurmaya devam ediyor. Son zamanlarda ekmek fiyatlarına yapılan zam şimdi de Ankara'yı vurdu. İşte, Ankara'da ekmek fiyatlarına gelecek zammın tarihi...

ESMAGÜL KOÇAK

Gıda sektöründeki maliyet artışı ürün fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Son olarak Ankara'da simit fiyatlarına yapılan zammın ardından şimdi de ekmek fiyatlarına yeni zam uygulanacağı açıklandı. Peki, Ankara'da ekmek ne kadar olacak? Ekmeğe ne zaman ve ne kadar zam gelecek? Merak edilen soruların yanıtı haberimizin devamında...

Artan maliyetlere bağlı olarak Türkiye genelinde devam eden ekmek zammı şimdi de Ankara'ya yansıdı. Konuyla ilgili yapılan toplantıda ekmek fiyatları yeniden masaya yatırılarak yeni fiyat belirlendi.

EKMEK YEMENİN BEDELİ ARTIK 7 TL!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık ve Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, Ankara Valisi Vasip Şahin'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette ATO Başkanı Yardımcısı Temel Aktay, ATO'NUN 16 NO'lu Ekmek ve Unlu Mamuller Meslek Komitesi Meclis Üyesi Emre Yaralı ile Ankara Ticaret İl Müdürü Yavuz Karaer de ekmek fiyatlarına dair görüşlerini aktardı.

h-8-ic.jpg

20 Temmuz'da yapılan son düzenlemede Ankara'da ekmek fiyatları 6,5 TL'ye yükseltilmişti. Yapılan bu görüşmenin ardından ise 200 gram ekmeğin fiyatının bu ay itibariyle 7 TL'ye çıkartılmasına karar verildi.

Alınan ekmek zammı kararıyla ilgili Hürriyet'e konuşan Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, girdi maliyetlerinde artış olduğunu ve bu nedenle ekmek fiyatlarını düzenlemek zorunda kaldıklarını belirtti. Ayrıca Alnıaçık, bu kararı alırken esnaf ve vatandaşın gözetildiğini de aktardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN