Antalya'da şüpheli kadın ölümü: 8 gündür kayıp olan Rus turistin cansız bedeni bulundu

Antalya'da şüpheli kadın ölümü: 8 gündür kayıp olan Rus turistin cansız bedeni bulundu

Tatil için bulunduğu Antalya’da çıktığı doğa yürüyüşünden dönmeyen Rus kadın, bu sabah Çalış Tepesi mevkiindeki ormanlık alanda ölü olarak bulundu. Kadının cansız bedeni Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Antalya'nın Kemer ilçesi Kiriş Mahallesi’ndeki 5 yıldızlı otele, 31 Aralık’ta tatil için giden Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, 4 Ocak’ta tek başına çıktığı doğa yürüyüşünden dönmedi. 8 Ocak’ta ülkesine dönmesi gereken kadın, bir anda ortadan kayboldu.

Rus turistin bir arkadaşı yaşanan durum karşısında harekete geçerek kayıp başvurusunda bulundu. 112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarın ardından bölgede jandarma ve AFAD ekipleri tarafından arama çalışmasına başlandı.

1-009.jpg

Larygina’nın doğa yürüyüşüne çıktığı Çalış Tepesi mevkiinde ekiplerin arama çalışmaları dün de devam etti. Yapılan aramalarda genç kadının cep telefonu bulundu. AFAD, KEMKUT, MAKSAT, AKUT, SKUT üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip, kara ve denizden bölgede arama yaptı ancak henüz sonuç alınamadı.

CANSIZ BEDENİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Aynı bölgede bugün devam eden çalışmalarda Larygina’nın cansız bedeni telefonunun bulunduğu bölge yakınında Çalış tepesindeki ormanlık alanda bulundu. Beden, sarp ve kayalık olan bölgeden ekipler tarafından aşağı indirilip Kemer Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN