Ardahan'daki dolu yağışında araçların camları çatladı

Ardahan'daki dolu yağışında araçların camları çatladı

Ardahan Çıldır'da etkili olan dolu yağışı nedeniyle bazı araçların camları çatladı. Bununla birlikte seyir halindeki araçların sürücüleri de kayganlaşan yolda zor anlar yaşadığı için, araçlarını yol kenarına park ederek yağışın bitmesini bekledi.

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde bu sabah dolu yağışı etkili oldu. Sağanak yağışın ardından ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Bir anda bastıran dolu yağışı, Ardahan-Çıldır karayolundaki araçlara zor anlar yaşattı.

1-001.jpg

Bazı araçların camları dolu nedeniyle çatlarken, bazı araç sürücüleri de kayganlaşan zeminde ilerlemekte güçlük çekince yolun kenarına park edip yağışın durmasını bekledi.

2-001.jpg

Dolu yağışının etkili olduğu Çıldır ilçesine bağlı Beyrehatun köyünde Murat Gökçe’ye ait aracın camı kırıldı, kaportası zarar gördü. Gökçe destek beklediğini söyleyerek, ’’Zararımız büyük, camlar paramparça olmuş, kaportada büyük oranda zarar var. Üstü brandayla örtülü olduğu halde bu şekilde zarar gördü. Bu da dolunun büyüklüğünü gösteriyor" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN