Artvin'de kar esareti: 78 köy ulaşıma kapandı

Artvin'de kar esareti: 78 köy ulaşıma kapandı

Artvin’de her tarafı beyaza bürüyen kar yağışları kenti olumsuz etkiledi. Karayollarında yoldan çıkan araçlar kazaya neden oldu. Özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışlar sonrası toplam 78 köy yolu ulaşıma kapandı.

Artvin’de dün akşam saatlerinde başlayan ve etkili olan kar yağışı gündelik yaşamı tamamen esareti altına aldı. Özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan yağışlar sonrası yoldan çıkar araçları vatandaşlar, iş makinesi yardımıyla kurtarırken, kayan araçlar kazaya neden oldu.

6139832-001.jpg

Karayolu beyaza bürünürken bölgede kazalar meydana geldi. Kimsenin yaralanmadığı kazalarda maddi hasarlar oluştu.

6139831.jpg

Yağışların artmasıyla bazı köy yolarını ulaşıma kapandı. Yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı yarım metreye ulaşırken Ardanuç 14, Şavşat 37, Yusufeli 16, Murgul 1 Borçka 1, merkez 9 köy olmak üzere toplam 78 köy yolu ulaşıma kapandı.

6141317-001.jpg

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetlerine bağlı ekipler, yüksek rakımlı yerleşim yerlerinde etkisini gösteren kar yağışından dolayı, vatandaşların ulaşımda herhangi bir sıkıntı yaşamamaları için yollarda kesintisiz kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN