Asker eğlencesi kana bulandı: El freni çekilmeyen minibüs dehşet saçtı

İstanbul Çekmeköy'de el freni çekilmeyen araç, yokuş aşağı kayarak asker eğlencesi yapan grubun arasına daldı. Feci olayda 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Dehşete düşüren olay sonrası gözaltına alınan araç sürücü tutuklandı.

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Sultançiftliği Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde feci bir olay meydana geldi. El freni çekilmeden park edilen bir araç, yokuş aşağı kayarak asker eğlencesinde halay çeken bir grubun arasına daldı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ortalık savaş alanına dönerken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri olayda yaralananlara müdahale ederek çevredeki hastaneye kaldırdı.

4 KİŞİ YARALANDI 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada B.T.(16), Cenk Caner Kemer(28), K.S.(13), Yasin Yıldırım(19) ve Can Pusa yaralandı. Yaralılardan 55 yaşındaki Sezai Yıldız ise hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Minibüsün sürücüsü Metehan Yılmaz gözaltına alındı. Yılmaz’ın ifadesinde, asker eğlencesi için aracıyla sokağa geldiğini, aracını park ettikten sonra vitese takıp el frenini çektiği, eğlenceye katıldıktan yaklaşık 10 dakika sonra ise aracın yokuş aşağı hareket etmeye başladığını söylediği öğrenildi. Asker eğlencesini düzenlediği belirlenen Şabettin Karaduman’a ise idari yaptırımlar uygulandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Metehan Yılmaz tutuklandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN