Ata sakinlerinin havuz keyfi başladı

Ata sakinlerinin havuz keyfi başladı

Yenimahalle Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi, ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor. Kayıtların devam ettiği tesiste ön kayıt sayısı 4 bine ulaştı.

Hacı Sabancı, Bülent Ecevit, Turgut Özakman ve Prof Dr Mehmet Haberal yüzme havuzu ve spor tesislerinin ardından Yenimahalle’nin 5’inci yüzme havuzu olan Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nde günlük havuz kullanımının yanı sıra yüzme kursları, fitness, pilates, yoga ve total body eğitimleri de başladı.

Çoğu büyükşehirde yok

Çoğu büyükşehirde olmayan havuz sayısını Yenimahalle ilçesine kazandırdıkları kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de 7’den 70’e herkesin spor yapması için birçok projeyi hayata geçirdik. Ata havuzumuzla birlikte 5’inci tam donanımlı yüzme havuzu ve spor tesisimizi de ilçe sakinlerimizin hizmetine sunduk. Yenimahalle’deki havuz sayısı çoğu büyükşehirde yok” dedi.

5 yıldızlı tesis

Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’nin modern ve 5 yıldızlı bir tesis olduğunu da sözlerine ekleyen Yaşar, “Tesislerimizde herkes yüzme öğrensin, spor yapsın istiyoruz. Tesis 6 bin 800 metrekare arsa üzerine yapıldı. İçerisinde yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness salonu, kafeterya, soyunma odaları, duş ve mescit bulunuyor. Şu anda 12 yüzme antrenörü ve 6 fitness eğitmenimiz derslere başladı” diye konuştu.

Üye kayıtları devam ediyor

Kontenjanların sınırlı sayıda olduğu tesiste; Yenimahalle ilçesinde ikamet eden yurttaşlara öncelik veriliyor. Üye kayıtları devam ederken, tesisten faydalanmak isteyen vatandaşlar TC Kimlik Kartı ve ikametgâh belgesi ile birlikte Ata Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi’ne başvuru yapabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN