Ataşehir'de silahlı saldırı! Arkadaşlarıyla yürürken öldürüldü

Ataşehir'de silahlı saldırı! Arkadaşlarıyla yürürken öldürüldü

Ataşehir'de arkadaşlarıyla caddede yürürken Azerbaycan uyruklu kişi, bir otomobildeki kişilerin silahlı saldırısı sonucunda hayatını kaybetti. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

İstanbul'un Ataşehir ilçesine bağlı Yenisahra Mahallesi'ndeki Ercüment Batanay Caddesi'nde saat 17.00 sıralarında yürüyen 4 kişilik arkadaş grubuna, bir otomobildeki kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda adı öğrenilemeyen Azerbaycan uyruklu bir kişi, vücuduna çok sayıda kurşun isabet etmesiyle yere yığıldı.

YARALI YAŞAMINI YİTİRDİ

Saldırganlar geldikleri otomobille kaçtı. Arkadaşları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan yaralı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ÇOK SAYIDA BOŞ KOVAN BULUNDU

Bildirilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek bölgede uzun süre inceleme yaptı.

Bulunan çok sayıda boş kovan incelenmek üzere emniyete götürüldü.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN