Bahar Kaya Güler’den ‘Bir Ressamın İmgeleri’ sergisi

Bahar Kaya Güler’den ‘Bir Ressamın İmgeleri’ sergisi

Öğretmen ve ressam Bahar Kaya Güler’in “Bir Ressamın İmgeleri” isimli üçüncü kişisel resim sergisi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde açıldı.

Her eserinin sembolik bir simgeden hareketle kendi mesajını taşıdığını ifade eden Güler, figüratif çalışmalarında mitolojik hikâyelerden yola çıkarak mitoloji ve sanatı harmanladığını, mitolojideki kadın karakterleri ve ifade ettikleri kavramları resmettiğini, portre çalışmalarında ise ağırlıklı olarak sevgi ve yalnızlık duygularına yer verdiğini söyledi. İnsan ve kuş temalı çalışmalar hazırlayan Güler sakinlik ve uyumun bir araya geldiği manzara eserlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Güler’in sergisi 27 Mayıs’a dek Galeri Maltepe’de sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN