Bakan Koca Düzce depreminin bilançosunu açıkladı

Bakan Koca Düzce depreminin bilançosunu açıkladı

Düzce'de meydana gelen 5 şiddetindeki depremden sonra oluşan son durumu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Koca, "Can ve mal kaybı yok" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Düzce ve çevre illerde hissedilen depremle ilgili son durum açıklaması yaptı.

Koca, "Düzce'de yaşanan 5 şiddetindeki depremde yaralanma ve can kaybı olmadı. Olay sebebiyle, 14 panik atak ve 5 travma tanılı hastaya sağlık hizmeti sunuldu. Toplam 38 personelden oluşan 112 Acil Yardım ve UMKE Timleri bölgede görev başında. Düzce’ye ve Türkiye’ye geçmiş olsun." ifadelerini kullandı.

KÖRFEZ'DE DEPREM KORKUSU

Kandilli Rasathanesi Düzce'nin Çilimli ilçesinde saat 15:40'ta 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ise İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremin büyüklüğünü 5,0 olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi Düzce'nin Çilimli ilçesinde meydana gelen depremin derinliğini 7,9 kilometre olduğunu açıkladı. İstanbul ve çevre illerde de hissedilen korkutan deprem ile ilgili olarak şu ana kadar can ve mal kaybına ilişkin bir bilgi ulaşmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN