Bakan Koca sosyal medyada paylaştı: Bebek biraz aceleci

Bakan Koca sosyal medyada paylaştı: Bebek biraz aceleci

Karaman’da doğum sancıları başlayan anne, Sağlık Bakanlığı ambulansında bebeğini dünyaya getirdi. Sağlık Bakanı Koca da anne ve bebeğin iyi olduklarını söyleyerek sosyal medyadan bu haberi paylaştı.

2 gün önce merkeze bağlı Aşağıkızılca köyünde sancıları başlayan anneyi yakınları özel araçla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürmek için yola koyulurken, durumu da 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bunun üzerine aracı karşılamak üzere Karaman’dan hemen acil sağlık ekibi yola çıktı.

Sağlık ekibi, yolda karşıladığı anneyi ambulansa aldı. Sancıları artan anne, sağlık ekibinin müdahalesiyle ambulansta bir erkek bebek dünyaya getirdi. Sağlık durumları iyi olan anne ve bebeği hastaneye getirilerek tedavi altına alındı.

bebekdogru.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, doğum sancıları başlayan bir annenin Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerinin yardımıyla ambulansta doğum yaptığını bildirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında "Karaman’daki Acil Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz, bugün, doğum sancıları köyden yola çıktıktan kısa bir süre sonra başlayan anne adayı için harekete geçti. Ekibimiz anne adayına ulaşıp doğumu ambulansta gerçekleştirdi. BİR ERKEK BEBEK! BİRAZ ACELECİ. Anne oğul hastanede ve iyiler" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN