Bakırköy’de otomobil metro yoluna uçtu: 2 yaralı

Bakırköy’de otomobil metro yoluna uçtu: 2 yaralı

Bakırköy'de Merve Ö. yönetimindeki sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıkan araç metro yoluna uçtu. Yaklaşık 3 metre aşağı düşen otomobilden sürücü Merve Ö. başta olmak üzere toplam 2 kişi yaralandı. Aracın düştüğü Ataköy Metro İstasyonu’ndan metro geçmemesi faciayı önledi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bakırköy’de saat 23.30 sıralarında Ankara istikametinde bir kaza oldu. Merve Ö. yönetimindeki 34 GCM 430 plakalı otomobil, seyir halindeyken kontrolden çıkarak yol kenarındaki metro yoluna uçtu.

Yaklaşık 3 metrelik duvardan aşağı dik biçimde düşen otomobilde bulunan sürücü Merve Ö. ile yolcu koltuğunda bulunan Merve L. kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu.

6671554.jpg

KAZA SIRASINDA METRO YOLUNUN BOŞ OLMASI FACİAYI ÖNLEDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulansla hastaneye kaldırırken polis ekipleri de çevre güvenliğini sağladı. Aracın düştüğü Ataköy Metro İstasyonu’nda seferler tek yönlü olarak sağlandı. Olayın yaşandığı sırada raylardan geçen bir metro bulunmaması faciayı önlerken, kazaya ilişkin başlatılan inceleme sürüyor.

6671499.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN