Bartın'da feci kaza: İkiye bölünen otomobilde 15 yaşındaki sürücü öldü, 3 kişi yaralandı

Bartın'da feci bir kaza meydana geldi. Refüjdeki aydınlatma direğine çarpan otomobil ikiye bölünürken, 15 yaşındaki ehliyetsiz sürücü Mustafa Aloğlu yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Şehir merkezinde gece saatlerinde Toptancılar Sitesi önünde meydana gelen feci kazada 15 yaşındaki sürücü yaşamını kaybetti. Ehliyetsiz Mustafa Aloğlu yönetimindeki 74 BB 669 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu refüjdeki aydınlatma direğine çarptı.

İKİYE BÖLÜNEN ARAÇTA YAŞAMINI YİTİRDİ

Çarpmanın şiddetiyle otomobil ortadan ikiye bölünürken, direk ise yan yattı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde sürücü Mustafa Aloğlu’nun yaşamını yitirdiği belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaralanan Enes Gökbayrak (18), Emrecan Genç (14) ve Emre Genç (16) ise sağlık ekiplerince kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN