Başkan Bakkalcıoğlu Cihangazili hemşehrileri ile bir araya geldi

Başkan Bakkalcıoğlu Cihangazili hemşehrileri ile bir araya geldi

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Cihangazi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu beraberindeki CHP İlçe Başkanı İsmail Akçasoy, yeni dönem belediye meclis ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte gerçekleştirdiği dernek ziyaretinde meşaleler yakılarak sevgi gösterileri ile karşılandı.

Dernek Başkanı Abdül Ekinay’ın selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkan Bakkalcıoğlu belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının yanı sıra engellenen projelerinin olduğunu, engellenen projelerinin zaman dilimi içinde engellendiği içinde gerçekleşemediğini belirterek “mesela çok büyük bir park yapacaktık (Bozpark), Bozüyük’e akciğer olacaktı. Tarım Bakanlığı engellediği için tarım alanından çıkarmadığı için yapamadık” dedi.

Bozpark ile ilgili detaylı bilgiler veren Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca diğer yapmak istediği projeler ile yaptığı projelerden bahsederek Yeşilkent köprüsü bağlantı yolunu açtıklarını, BOZTRAM Nostaljik Tramvay projesini hastaneye ulaştıracaklarını anlattı. Yeni dönemin en önemli projelerinden birisinin de TCDD üst geçit yapımı olacağını anlatan Başkan Bakkalcıoğlu, yeni küçük sanayi merkezi, içerisinde birçok üniteleri olan 1000 kişilik Kongre Merkezi ve kreşlerin mahallelere yaygınlaştırılması gibi önemli projeleri hakkında bilgi verdi. Daha sonra sohbet ortamında devam eden ziyarette Başkan Bakkalcıoğlu dernek üyelerinin taleplerini dinleyerek sorularını yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN