Başkan Bakkalcıoğlu iftarlarda hemşehrileri ile buluşuyor

Başkan Bakkalcıoğlu iftarlarda hemşehrileri ile buluşuyor

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, iftarlarda hemşehrileri ile buluşuyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, iftar öncesinde Erenköylüler Kültür-Sosyal ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Masaları tek tek ziyaret ederek Erenköylü hemşehrilerini selamlayan Başkan Bakkalcıoğlu ‘hayırlı ramazanlar’ diledi.

Başkan Bakkalcıoğlu ayrıca nazik davetleri için Dernek Başkanı Yusuf Demir’e, yönetim kuruluna ve dernek üyelerine teşekkür ederek “Allah hayırlarınızı kabul etsin. Mübarek Ramazan ayı bu güzel birlikteliklerin sürmesine vesile olsun.” dedi. Daha sonra Yeni Sanayi Sitesi yönetimi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Bakkalcıoğlu yeni sanayi esnafı ile bir araya geldi. Ezanın okunması ile birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Başkan Bakkalcıoğlu iftar yemeğinin ardından kendilerini ağırlayan Yeni Sanayi Sitesi Yönetimi Başkanı Salih Karabektaş’a, yönetim kuruluna ve sanayi esnaflarına ilgi ve destekleri için teşekkür ederek “Allah tutulan oruçları kabul etsin, hayırlı Ramazanlar…” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN