Başkan Bakkalcıoğlu yeni ziraat odası’nın anahtarlarını teslim etti

Başkan Bakkalcıoğlu yeni ziraat odası’nın anahtarlarını teslim etti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Ziraat Odası yeni binasının anahtarlarını Ziraat Odası Başkanı Süleymen Çaydere’ye teslim ederek yeni oda binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Bakkalcıoğlu beraberindeki Milletvekili Yaşar Tüzün, Millet İttifakı partileri Demokrat Parti İl Başkanı Erkan Beler, Saadet Partisi İl Başkanı Ethem Ersöz, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas, belediye başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Bozüyük Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Ziraat Odası Başkanı Süleymen Çaydere ile bir süre görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler daha sonra Bozüyük Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yeni oda binasına geçtiler. Burada incelemelerde bulunan Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler yeni oda binasının anahtarlarını ‘hayırlı olması’ temennileriyle birlikte oda Başkanı Süleyman Çaydere’ye teslim ettiler.

Yeni oda binasının tahsis protokolünün de imzalandığı ziyaretin sonunda Başkan Bakkalcıoğlu “Belediyemiz tarafından yapımını tamamladığımız Bozüyük Ziraat Odası binasının tahsis protokolünü imzaladık, anahtarlarını teslim ettik. Yeni oda binamız Ziraat Odası Başkanı Süleyman Çaydere’ye, oda yönetimine ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Her türlü zorluğa göğüs gererek toprağa bereket katan çiftçilerimizin her zaman yanındayız.” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN