Başkan Bakkalcıoğlu'ndan esnaf ziyareti

Başkan Bakkalcıoğlu'ndan esnaf ziyareti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, CHP Bilecik Milletvekili adayları Yaşar Tüzün ve Vedat Kazıcı ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaflara hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve milletvekili adayları Bozüyük’te İsmet İnönü Caddesi üzerinde hizmet veren esnaflar ile eski sanayi bölgesinde hizmet veren sanayi esnafını ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarla görüşerek sohbet eden, kendilerini tanıtan, esnafların şikâyet ve taleplerini dinleyen milletvekili adayları esnaflara hayırlı iş, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulundu. Yaklaşan 14 Mayıs genel seçimlerinde destek isteyen milletvekili adayları yoğun bir tempo içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini belirterek “Birlikte Çalışacak, Birlikte Başaracak, Birlikte Kazanacağız.” dediler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN