Başkan Bakkalcıoğlu’ndan hastane ziyareti

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan hastane ziyareti

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti

Başkan Bakkalcıoğlu beraberindeki Milletvekili Yaşar Tüzün, Millet İttifakı partileri Demokrat Parti İl Başkanı Erkan Beler, Saadet Partisi İl Başkanı Ethem Ersöz, Deva Partisi İl Başkanı Kadir Emre, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Elmas ve parti teşkilatı ile birlikte Bozüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Hastanede vatandaşlarla görüşen ve geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler acil şifalar dilediler.

Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Halil Yıldırım ile de görüşerek sohbet eden Başkan Bakkalcıoğlu ve beraberindekiler Başhekim Yıldırım’a çalışmalarında kolaylıklar dileyerek Başhekim Yıldırım ve büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN