Başkan Bakkalcıoğlu’ndan S Plaka Servisçiler Derneği ve Eğitim-İş’e ziyaret

Başkan Bakkalcıoğlu’ndan S Plaka Servisçiler Derneği ve Eğitim-İş’e ziyaret

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği ile Eğitim-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Başkan Bakkalcıoğlu ilk olarak beraberindeki CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve CHP İl Başkanı Ali Özdemir ile birlikte Bozüyük S Plakalı Servisçiler, Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ramazan Akalın ve derneğin yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Ardından Eğitim-İş Sendikası’nı ziyaret eden Başkan Bakkalcıoğlu Eğitim-İş Sendikası Başkanı Muharrem Semah Açıkel ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretlerinde 5 yıllık görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgi verdi. Yeni dönem projelerinden de bahseden Başkan Bakkalcıoğlu Bozüyük’e akciğer olacak BOZPARK projesi ile demiryolu üst geçidi projesini anlatarak Boztram’ı hastaneye kadar götüreceklerini söyledi. Ayrıca yeni Küçük Sanayi Merkezi ve 1000 kişilik Kongre Merkezi gibi önemli projeleri hakkında da bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Başkan Bakkalcıoğlu ziyaretlerinin sonunda Minibüsçüler ve Otobüsçüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı Ramazan Akalın’a ve Eğitim-İş Sendikası Başkanı Muharrem Semah Açıkel’e misafirperverlikleri nedeni ile teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN