Başkan Bakkalcıoğlu’nun Engelliler Haftası mesajı

Başkan Bakkalcıoğlu’nun Engelliler Haftası mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında her yıl 10-16 Mayıs tarihlerinin engelli vatandaşların sorunlarının gündeme getirilmesi, dünyaya onların penceresinden bakılarak farkındalık yaratılması amacıyla Engelliler Haftası olarak belirlendiğini ifade eden Başkan Bakkalcıoğlu “ Doğuştan veya daha sonradan çeşitli nedenlerle gerçekleşen engelli olma hali, sadece engelli kişilere özgü bir durum değil, tüm insanların ortak olgusudur. Unutulmaması gerekir ki her insan bir engelli adayıdır.

Bir ülkenin huzuru, ancak onu oluşturan tüm bireylerin mutluluğuyla sağlanabilir. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta varlık göstermeleri ve kendilerine yer bulmaları, şüphesiz tüm toplumumuzu güçlendirmektedir. Tüm engellere rağmen, engelli vatandaşlarımıza fırsat verildiğinde nasıl büyük başarılara imza atabildikleri örnekleriyle ortadadır.

Engelli vatandaşlarımızın, hayatın her alanında; sosyal yaşamda, iş yaşamında, eğitim yaşamlarında, karşılaştıkları sorunları gündeme getiren, çözüm üretme çabasında olan ve bu konudaki toplumsal duyarlılığı yükselten her türlü mücadelenin değerli olduğuna inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, Engelliler Haftası'nın, engelliler adına duyarlılığın artmasına ve zihinlerdeki engellerin kalkması için bir fırsat olarak değerlendirilmesini diliyor, bütün engelli vatandaşlarımıza sevgilerimi ve selamlarımı sunuyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN