Başkan Bakkalcıoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

Başkan Bakkalcıoğlu'nun Ramazan Bayramı mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ramazan Bayramı’nın sağlık, huzur, mutluluk ve barış içerisinde geçmesini dileyen Başkan Bakkalcıoğlu mesajında şu ifadelere verdi;

“Birlikteliğimizin güçlendiği, toplumsal değerlerin anımsandığı ve yaşatıldığı, mutluluk, güzellik ve paylaşımın yoğun olarak öne çıktığı bir Ramazan Bayramı’nı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. Sevginin, saygının, kardeşliğin ve barışın simgesi olan bayramlar, insanları birbirine daha çok yakınlaştıran, iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, karşılıklı saygı ve sevginin esirgenmediği, barış ve kardeşliğin yaşandığı, aile ve dostluk bağlarını güçlendiren en özel günlerdendir. Bu duygu ve düşüncelerle dayanışma ruhunu kaybetmeden; hep birlikte sevgi, huzur, kardeşlik ve barış dolu nice bayramlar geçirmemiz dileğiyle Ramazan Bayramınızı yürekten kutlar, esenlikler dilerim.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN