Başkan Çerçioğlu’ndan Kuşadası’nda müzik dolu gece

Başkan Çerçioğlu’ndan Kuşadası’nda müzik dolu gece

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kentin dört bir yanına taşıdığı kültür ve sanat etkinlikleri Kuşadası’nda yine gönülleri fethetti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun destekleriyle düzenlenen “Yaz Konserleri” kapsamında sahneye çıkan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, Kuşadalılara unutulmaz bir yaz gecesi yaşattı.


90’lı yılların efsane şarkılarından günümüz hitlerine kadar uzanan repertuvarıyla konser alanını coşturan orkestra, dinleyenlere adeta müzik dolu bir zaman yolculuğu sundu. Hem Kuşadalıların hem de kente gelen turistlerin yoğun ilgisiyle alan coşkulu bir atmosfere büründü, müzikseverler şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Alkışlar, danslar ve neşeyle geceye renk kattı.

Etkinliğe katılan vatandaşlar, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Başkan Çerçioğlu’na teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Yaz Konserleri kapsamında bir sonraki buluşma 21 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de Efeler ilçesi Mimar Sinan Parkı’nda gerçekleşecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN