Başkan Deveciler: “Gençlerimiz geleceğimizdir”

Başkan Deveciler: “Gençlerimiz geleceğimizdir”

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 2022-2023 eğitim-öğretim tamamlanmasıyla, mezuniyet töreninde Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA) öğrencileri ile buluştu.

Mezuniyet törenine Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Burhaniye Emniyet Müdürü Metin Kartal, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı M. Oğuzhan İlban, ilçe protokolü, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde gerçekleşen mezuniyet töreninde konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Başkan Deveciler; ‘Sevgili öğrenciler, Burada bilimin ışığında bilgiler edindiniz, sizler edindiğiniz o bilgiler ile daha iyi düşüneceksiniz, muhakeme edeceksiniz, yanlışları söyleyecek ve özgür bir şekilde düşüneceksiniz. Sizlerin önünde kendiniz, aileniz ve ülkemize karşı sorumluluklarınızın olduğu bilinciyle yapacağınız çok şey var ama unutmayın ki her son bir başlangıçtır, sizlere ve kariyer basamaklarını hızla tırmanacağınıza olan inancım tamdır. Laik demokratik Türkiye Cumhuriyetimizi bilimin ışığında aydınlık, çağdaş, ilimin peşinden giden ve özgür düşünülecek yarınlara taşıyacağınıza inancım tam. Sizlerin bu günlere gelmenizde ve aydınlık düşüncelere sahip olmanızda pay sahibi olan ailelerinizi, üniversitemizi, öğretim görevlilerimizi, Burhaniye ilçemizi unutmamanızı talep ediyorum. İş hayatınızda hepinize sağlıklı, mutlu, hayırlı ve başarılar dolu yıllar diliyorum’’ dedi.

Konuşmaların ardından 2022-2023 eğitim öğretim dönemin dereceyle tamamlayan öğrencilere başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. 2022-2023 eğitim öğretim dönemini okul birincisi olarak bitiren Halit Ümit’e başarı belgesini ve hediyesini Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş takdim ederken, dönemini okul ikincisi olarak bitiren Fatma Aleyna Ünal’a belgesini ve hediyesini Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Doktor Cevdet Avcıkurt verdi. 2022-2023 eğitim öğretim dönemini okul üçüncüsü olarak bitiren Melek Özdemir’e ise başarı belgesi ve hediyesini Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler hediyesini takdim etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN