Başkan Gürün, en başarılı 2. Büyükşehir Belediye Başkanı oldu

Başkan Gürün, en başarılı 2. Büyükşehir Belediye Başkanı oldu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, ORC araştırma tarafından yapılan ‘2023'ün en başarılı büyükşehir belediye başkanları’ anketinde en başarılı 2. Belediye başkanı oldu.

Geçtiğimiz günlerde kendi aldığı kararla Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıklayan Başkan Dr. Osman Gürün, anket şirketleri tarafından yapılan araştırmalarda üst sıralarda yer almaya devam ediyor. 3 dönem Muğla Belediyesi 2 dönem ise Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapan Gürün’ün 2023 yılında yaptığı projelerle anket firmaları tarafından en başarılı belediye başkanı olarak gösterilmeye devam ediyor.

Son olarak Türkiye’nin en büyük kamuoyu araştırma şirketlerinden biri olan ORC araştırma tarafından 2023'ün en başarılı büyükşehir belediye başkanları anketi yapılırken ankete göre 30 büyükşehir belediyesi arasından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 2. Oldu. Başkan Gürün ayrıca ALF araştırma tarafından Kasım ayında yapılan başarı araştırmasında da 4. Sıra yer almıştı.

ORC tarafından yapılan en başarılı ilk 5 ismin paylaşıldığı ankette ilk sırayı Gaziantep Belediye Bakanı Fatma Şahin alırken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 3, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 4, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer 5. Sırada yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN